Werkendam

Man Bijt Hond-ster Grietje Post wil graag terug in nieuwe versie

Nu bekend is geworden dat Man bijt hond terugkeert op televisie, is het de vraag welke bekende Man bijt hond-sterren terugkeren in de nieuwe versie. Grietje uit Werkendam heeft al laten weten dat zij wel te porren is voor een comeback. 

De kijkers van Man bijt hond maakten in 2013 kennis met Grietje die zelden buiten de grenzen van Werkendam kwam. Ze woonde alleen met haar katten en vond het wel prima zo. De makers van Man bijt hond maakten het leven van Grietje daarna behoorlijk avontuurlijk door haar mee te nemen naar plekken waar ze nooit eerder geweest was. Ze kreeg zelfs een eigen rubriek in het programma: Grietjes Kloosterleven. En zo groeide ze uit tot de beroemdste inwoner van het Brabantse Werkendam. 

Brievenrubriek

Teveel gedoe ziet Grietje niet meer zitten, maar ze heeft wel een ander idee voor de makers van Man bijt hond, zo vertelde ze aan Omroep Brabant. „Ik wil best weer meedoen, maar het lopen gaat niet meer zo makkelijk. Ik zou wel een brievenrubriek willen doen en mijn commentaar willen geven op de toestand in de wereld. Ik praat graag, dat heb ik ook nodig.” En met de achternaam Post zou een brievenrubriek natuurlijk extra leuk zijn. 

In de video hieronder deelt Grietje een tip tegen eenzaamheid. 

Meer over:

Reageren