Marc van der Linden brengt ode aan Peter van der Vorst

16 maart 2018 14:27 | amusement | Door Televizier

© Instagram Marc van der Linden

Dat Marc van der Linden en Peter van der Vorst meer zijn dan RTL Boulevard-collega's, blijkt wel uit een warm bericht dat Marc op zijn Instagram plaatst.

Marc deelde deze week foto's van een etentje met (voormalige) RTL Boulevard-collega's Albert Verlinde, Fiona Hering, Winston Gerschtanowitz, Daphne Deckers, John van den Heuvel en Bram Moszkowicz. De grote afwezige bij die harde kern was Peter van der Vorst, die er ook al vanaf het begin bij is. 

Geen reünie zonder Peter

Dat wil Marc, die inmiddels 115 kilo is afgevallen, nu even 'rechtzetten'. Daarom brengt de royaltydeskundige op Instagram een ode aan zijn collega en goede vriend. "Bij een echte reünie hoort Peter van der Vorst er natuurlijk altijd bij", zo luidt zijn bericht. "De enige die echt vanaf het prille begin tot nu bij RTL Boulevard is gebleven." Nostalgisch blikt hij terug op de tijd waarin Peter hem vroeg royaltydeskundige te worden voor een programma dat toen Hollands Hollywood heette, en uiteindelijk RTL Boulevard werd.

Geluk

"Mijn eerste uitzending was in 2002 en toen verving ik slechts af en toe collega Peter, die ook een goede vriend was geworden. (...) Dat we na al die jaren nog steeds samenwerken, maakt het allemaal extra leuk. En dan ook nog voor een programma, dat toen vijf dagen per week een half uurtje uitzending had, en inmiddels zeven dagen per week dagelijks een uur te zien is en nog steeds vaker wel in de kijkcijfertoptien staat dan niet. Wat heb je dan geluk!" 

Lees ook: Beide ouders Peter van der Vorst overleden in 1 week

 

Meer over