Plottwist

Marcel uit Prince Charming onthult: 'relatie met andere deelnemer'

14 januari 2022 14:23 | amusement | Door Judith Regeling

© Stil Videoland
De vaste kijkers van Prince Charming zagen afgelopen week dat Marcel vlak voor de eindstreep het programma moest verlaten. Lang valt er niet te treuren, Marcel heeft namelijk alsnog de liefde gevonden bij een andere deelnemer.

Om wie het gaat, houdt hij nog even in het midden. Dat moet namelijk blijken in de reünie.

Prince Charming

Het zat Marcel afgelopen woensdag niet mee. Na een romantische date op het prachtige Sicilië, besloot 'Prince Charming' Chris hem vlak voor de eindstreep alsnog naar huis te sturen, en met Scott en Jakop naar de finale te gaan. Een harde klap voor Marcel, die ervan overtuigd was dat Chris hiermee de fout van zijn leven beging.

Prince Charming Viewing Party

Fout of niet, voor Marcel heeft het ergens toch goed uitgepakt. De realityster onthult nu namelijk in het Videoland-napraatprogramma Prince Charming Viewing Party van Robbert Rodenburg dat hij alsnog de liefde heeft gevonden. "Ik eh... gooi het meteen op tafel. Wie het ook is, ik ben aan het daten", zo begint hij nog rustig. "Ik heb zelfs al een relatie. We hebben ook kerst met elkaar gevierd."

Videoland

"Het is iemand die je kent", verklapt hij verder nog, en ja, het is iemand uit Prince Charming. "Wie het is, daar komen jullie nog wel achter in de reünie." Inmiddels worden de geruchten steeds sterker dat het om Juliën Kooij gaat, die in aflevering twee het spel moest verlaten. Of dat daadwerkelijk zo is, blijkt dus over twee weken in de reünieaflevering op Videoland.

Prince Charming is elke woensdag te zien op Videoland.

Meer over