Marco, Trijntje, Ilse en Ali blijven coach in The Voice of Holland

25 april 2014 16:05 | amusement | Door Televizier

Voor het eerst in de The Voice of Holland-geschiedenis blijven alle coaches op hun plek zitten in de draaiende Blind Audition-stoelen. Tot nu toe kwam er elk jaar wel een nieuwe coach het team versterken.

RTL-programmadirecteur Erland Galjaard vertelt aan RTL Boulevard dat Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Ilse DeLange en Ali B allevier weer plaatsnemen in de jurystoelen. "Als je wisselt, moet je dat met een reden doen. Ik vind de variatie tussen deze vier mensen heel leuk", aldus Galjaard.

Opnames

Deze zomer starten de opnames van The Voice of Holland. In het najaar kunnen we op televisie zien welke talenten de coaches dit jaar weer binnenslepen.

Vernieuwing sinds seizoen 1

De vier juryleden die bij The Voice of Holland seizoen 1 hun talenten naar de finale coachten, zijn in de loop der tijd allemaal vertrokken. Dat waren Jeroen van der Boom, Angela Groothuizen, Nick en Simon en Van Velzen.

Winnende coaches waren Van Velzen met Ben Saunders, Marco Borsato met Iris Kroes en Julia van der Toorn en Trijntje Oosterhuis met Leona Philippo.

Meer over