12 jaar single

Marieke Elsinga ontevreden met liefdesleven

24 januari 2019 15:40 | amusement | Door Televizier

© ANP
Marieke Elsinga is al twaalf jaar single. En daar is ze niet bepaald blij mee. "Ik kan me niet herinneren dat iemand tegen mij heeft gezegd dat ik de allerleukste ben en dat vind ik best verdrietig voor mezelf."

De presentatrice doet deze persoonlijke onthulling in een podcast van AVROTROS: Liefdeslessen. Marieke zegt dat het waarschijnlijk tien jaar geleden is dat ze verliefd is geweest. "Het is heel jammer, want ik heb veel liefde te geven en dat stop ik nu alleen in mijn kat."

Carrière

Het enige voordeel van haar ongewenste single-bestaan is haar bloeiende carrière. Ze heeft de laatste jaren naast haar radiocarrière aan vele televisieprogramma's meegedaan, zoals It takes 2 en Expeditie Robinson. Bovendien presenteert ze Adam zkt. Eva VIPS en verschijnt ze regelmatig bij RTL Boulevard. "Ik voel me al jaren vogelvrij om ’s nachts radio te maken of ’s avonds heel laat televisie", vertelt Marieke openhartig. "Tegelijkertijd is het met niemand rekening houden ook een beetje saai. En je wordt er soms ook een beetje egoïstisch van, mijn leven draait zoveel om mij."

Single

Ze kan meerdere redenen noemen waarom het haar nog niet is gelukt. Verkeerde timing, de datingmarkt van Amsterdam... En het feit dat ze een beginnende relatie te weinig tijd gunt om zich te ontwikkelen. Maar ze kijkt uit naar wat er komen gaat. Marieke: "Ik vind het best een leuk idee dat het leukste nog moet komen, want het leukste in de wereld is liefde. Ik ben blij dat dat nog voor mij in het verschiet ligt."

Lees ook: Dit Boer zoekt Vrouw-koppel gaat samenwonen.

Meer over