Boer Herman gaat samenwonen met Fleur

24 januari 2019 14:15 | sterren | Door Televizier

© Ruben May
De vonken spatten eraf bij Herman en Fleur, die in seizoen 2016-2017 meededen aan Boer zoekt Vrouw. Nu gaat Fleur voor de grote oversteek: ze verhuist naar Frankrijk!

Dit heerlijke nieuws werd bekend op de website van Boer zoekt Vrouw.

Boer Herman

Ken je 'm nog, boer Herman? Dat is die leuke boer in Frankrijk, die sinds de uitzendingen een ware metamorfose is ondergaan. Hij was eigenlijk meteen al tot over z'n oren op Fleur. En hun liefde houdt stand! De twee tortelduifjes gaan nu een idyllisch huisje betrekken in hetzelfde dorp als Hermans ouders. 

Samenwonen

"Ik wilde een eigen huis, want ik woon nog steeds bij mijn ouders", vertelt boer Herman. "Dit leuke huisje stond in het dorp te koop." Het huis was ooit een boerderijtje, maar nu hoort er geen land meer bij. Ze moeten de boel wel gaan opknappen, maar daarna trekken ze er met z'n tweetjes in. Herman: "Dat zal verderop in het jaar zijn."

Bed & Breakfast

Heeft het stel al concrete plannen voor de toekomst? Herman droomt al weg. "We denken eraan om in een van de oude stalletjes een bed&breakfast op te zetten. Hoe en wat weten we nog niet, maar als Fleur hier komt wonen, dan zal dit haar project worden." Fleur heeft inmiddels haar diploma als docent geschiedenis gehaald, maar moet nog wel een beetje aan haar Frans werken. En dan kan la vie en rose beginnen.

Benieuwd welke boeren de collega's waren van Herman? Dat lees je hier!

Meer over