Vaste klus

Marieke Elsinga opvolger Peter van der Vorst bij RTL Boulevard

2 april 2019 14:41 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Marieke Elsinga heeft een vaste stek weten te veroveren in het presentatieteam van RTL Boulevard. De 32-jarige Goudse volgt in die hoedanigheid Peter van der Vorst op.

In gesprek met het AD zegt Elsinga dat ze niet hoefde na te denken toen ze werd gevraagd door programmadirecteur Peter van der Vorst. "Ik was ook al de vaste invaller. Toch zie ik het als een nieuwe, belangrijke stap in mijn carrière waarin ik weer kan leren en groeien. Zowel radio als televisie doen; die combinatie had ik ooit voor ogen en dat is gelukt."

Preentatieweek

Elsinga zal RTL Boulevard gemiddeld één week (onafgebroken) per maand voor haar rekening nemen. Ze draait daardoor mee in het team waar ook Beau van Erven Dorens en Vivienne van den Assem deel van uitmaken. De presentatrice start maandag met haar eerste presentatieweek bij RTL Boulevard.

Pittige piek

Bang dat ze overwerkt raakt, is de Qmusic-dj niet. Ze vindt juist dat haar agenda met vaste klussen een stuk overzichtelijker wordt. "Voorheen noemde ik een plotselinge dag met Qmusic én Boulevard een pittige piek. Nu heb ik een vaste piekweek."

Meer over