Mariska van Kolck in tranen bij Ranking The Stars

Mariska van Kolck voelde zich zó gekwetst tijdens de opnamen van Ranking The Stars, dat ze na afloop in tranen uitbarstte.

De actrice vertelde aan RTL Boulevard dat het te persoonlijk werd toen de vraag 'Bij wie stort je je liefdesverdriet uit?' aan de orde kwam. Richard Groenendijk antwoordde volgens Van Kolck: "Nou, in elk geval niet bij Mariska, want dan staat het zo in de bladen. Jij zou je kinderen nog verkopen voor tien minuten zendtijd bij Omroep Drenthe." 

Presentator Paul de Leeuw vroeg vervolgens aan Marc van der Linden, die hoofdredacteur is van Weekend, of dit waar was. "Laat ik het zo zeggen: Mariska is altijd heel meewerkend", aldus de royaltyverslaggever. 

Het ging te ver

Mariska vond het simpelweg te ver gaan. "Alsof ik mijn dierbare lieve kindjes zou verkopen voor een stukje wall of fame. Nou never natuurlijk." Na afloop barstte Van Kolck in tranen uit. "Op een gegeven moment was ik het doelwit." 

Verbaasd

Marc van der Linden is verrast dat de blondine zo reageerde. "Ik was wel verbaasd dat ze zo reageerde. Je weet dat er dergelijke opmerkingen gemaakt zullen worden bij een programma als deze", aldus Van der Linden in een reactie. "Achteraf gezien had ze misschien niet moeten meedoen aan het programma." 

Niet in de uitzending

Een aantal fragmenten worden niet uitgezonden, zegt de actrice. "Er zijn een aantal grapjes gemaakt die te ver gingen. Dat kun je gewoon niet uitzenden." 

Het is weer goed

Mariska heeft alles inmiddels met de mannen uitgesproken. "Het is uitgesproken met Richard en Marc, niemand is bezig iemand te kwetsen."

Marc-Marie Huijbregts maakt binnenkort ook zijn opwachting in Ranking The Stars.

Reageren