Marjolein Keuning stopt met GTST? Nee hoor!

21 mei 2015 09:55 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt - RTL

Marjolein Keuning neemt na zeven jaar afscheid van GTST, meldt tijdschrift Gloss. Verdwijnt Maxime dan uit Meerdijk? Onzin, zegt de actrice zelf.

'Maxime neemt ontslag: weg uit GTST' kopt tijdschrift Gloss op de cover. Het magazine meldt dat Marjolein Keuning na zeven jaar GTST verlaat, omdat ze zich zou gaan richten op haar zang- en theatercarrière. De actrice is not amused over het artikel en ontkent bij hoog en laag dat Maxime vertrekt uit Meerdijk.

Marjolein Keuning

Op Instagram reageert Marjolein op de geruchten met een kiekje vanaf de set van GTST. "Vandaag in de kleedkamer genomen," schrijft de soapster erbij. "En nee, ik ga er niet uit!" Ze haalt flink uit naar Gloss: "Het blad weet van niks en ik gun het ze niet hun naam te noemen!" Ook RTL laat weten dat het verhaal niet klopt, meldt Shownieuws.

Maxime Sanders

Aan Televizier vertelde Marjolein onlangs dat ze hoopt haar rol als soapkreng nog een hele tijd te spelen. "Ik ben nog lang niet klaar met Maxime. Ik denk dat er nog heel wat in zit. Hopelijk denken de schrijvers er net zo over en verzinnen ze nog veel leuke dingen voor me."

Lees ook:
Waarom begint GTST zo vaak te laat? 

Meer over