Marlijn Weerdenburg staat open voor Danni Lowinski speelfilm

15 September 2016 14:16 | amusement | Door Televizier

© SBS

Als het aan Marlijn Weerdenburg ligt, wordt Danni Lowinski in stijl afgesloten met een speelfilm. SBS schrapte gister de komische dramaserie na vier seizoenen.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

In een radio interview met 100% NL dj Lex Gaarthuis reageert Marlijn (33) op de stille dood van haar tv-alterego. Volgens Marlijn is er een simpele reden dat SBS besloten heeft te stoppen: er keken niet genoeg mensen.

Te laag

Gemiddeld wisten de avonturen van de uitgesproken advocate zo'n 600.000 kijkers te trekken. Dat is voor een zelfgeproduceerde, kostbare dramaserie te weinig: "Zeker als je kijkt naar Dokter Tinus en Celblok H, die toch rond een miljoen zitten. Dan is het toch een groot verschil, dat snap ik ook". Marlijn heeft zich inmiddels neergelegd dat de koek op is: "Het waren vier fantastische series". De kans dat een andere zender de serie oppikt acht ze uitgesloten. 

Speelfilm

Net als bij Divorce, dat met een extreem open einde stopte, gingen direct stemmen op om het verhaal van Danni in filmvorm voort te zetten. Marlijn acht de kans zeer klein, maar zegt geen nee: "Ik ga ooit nog pleiten voor een film. Danni, de film. Dat moet natuurlijk. Ik gooi het nu in de radiolucht, wie weet...Mochten er investeerders luisteren, haha."

Meer over