Door wetenschappers bij elkaar gebracht

Married at First Sight mislukt: 0 huwelijken

Lang leek het erop dat tenminste twee huwelijken van de vier zouden standhouden in Married at first sight. Maar dinsdagavond werd duidelijk dat de wetenschappers dit seizoen hopeloos hebben gefaald. Alle deelnemers zijn weer vrijgezel.
Nu ja, behalve Yordi dan die ineens doodleuk met de mededeling kwam dat hij al een tijdje verkering had met een ander dan zijn echtgenote Elisa. Gelukkig zag Elisa toch al niet veel in Yordi, de man met spermadruppels op zijn been getatoeëerd. En de ergenis van Elisa is zo te zien nog niet gezakt.

Op Twitter hadden kijkers het vooral over het lijstje dat Elisa Yordi voor de zekerheid had gestuurd met al zijn tekortkomingen. 

Bas en Patrick

De meeste hoop was dit seizoen gevestigd op Patrick en Bas die al een paar afleveringen dolverliefd door het beeld huppelden. De schok was dan ook groot toen ook het homokoppel van dit jaar de handdoek in de trouwring wierp. En ook in dit geval was er sprake van een lijstje dat niet in de smaak viel. Patrick had fijntjes opgeschreven wat hem niet beviel aan de arme Bas. En dat betekende, tot grote teleurstelling van de kijkers, einde relatie.

Christel en Marcel

Het huwelijk dat het snelst instortte is ook meteen het meest besproken huwelijk. We hebben het natuurlijk over Christel en Marcel. Meteen toen de arme Groninger zijn mond opendeed was de scheiding al een feit. Christel houdt namelijk niet van mannen met een dialect. En hij was ook nog eens te klein.

Ron en Tamara

Het laatste stel deed een dappere poging, maar voor de meeste kijkers was al meteen duidelijk dat de liefde niet zou toeslaan bij Ron en Tamara.

Gelukkig was Bram, uit het eerste seizoen van Married at first sight, op Twitter aanwezig voor wat tegengas. Hij gaat samenwonen met Patty!

En de wetenschappers geven niet op, ze proberen het volgend jaar gewoon een keer. Je opgeven voor het vierde seizoen van Married at first sight kan hier.

Meer over:

Reageren