Na jaar in de verkoop...

Martien Meiland: 'Meerdere kopers voor Chateau Marillaux'

22 december 2020 09:28 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS 6
Goed nieuws voor de Meilandjes: ze lijken een stap dichter bij de verkoop van hun Franse kasteel. Een Nederlandse koper heeft interesse in chateau Marillaux.

Martien bevestigt het nieuws aan De Telegraaf.

Vergevorderd

Volgens Martien is de verkoop al in een vergevorderd stadium: "Er is een Nederlandse mijnheer geweest met een speciaal document om naar Frankrijk te mogen reizen. Die is dus wel heel erg serieus geïnteresseerd. Hij heeft een bezichtiging gehad en als hij het financieel allemaal rond krijgt, is het dus verkocht."

Belangstelling

Mocht het onverhoed niet doorgaan, dan hebben de Meilandjes nog twee opties, zo kon Martien onthullen. Er is dus nog belangstelling genoeg voor het opgeknapte kasteel dat een slordige 1 miljoen euro moet opbrengen

Vergunningen

Maar mogelijk moeten de Meilandjes binnenkort toch weer terug naar Frankrijk. In Linda's wintermaand liet Martien zich ontvallen dat er problemen zijn met de vergunningen voor hun nieuwe optrekje in Hengelo. Volgens de gemeente Bronckhorst, waar het plaatsje onder valt, is de wijze waarop de familie het landgoed nu gebruikt in strijd met de huidige vergunningen. 

Meer over