Martin Gaus maakt comeback met hondenshow Fikkie TV

6 februari 2017 11:49 | amusement | Door Televizier

© Screenshot FIKKIE TV

Martin Gaus is terug! De hondenexpert is vanaf deze week samen met YouTube-ster OnneDi te zien in de hondenshow Fikkie TV, onderdeel van een nieuw dierenkanaal van RTL.

In Fikkie TV strijden steeds twee honden samen met hun baasjes tegen elkaar op een parcours met hindernissen. De deelnemers kunnen 2000 euro winnen voor een goed doel naar keuze. Tijdens de wedstrijden geeft Martin Gaus commentaar en interviewt hij alle deelnemers.

OnneDi

Martins co-host OnneDi (Dionne Slagter) is in de hondenshow te zien in met het onderdeel ‘Fikkie Pitstop’, waar zij samen met dierenarts Marnix Lamberts de deelnemende honden onderzoekt. Tussendoor gaat Martin Gaus ook nog langs bij BN'ers met honden, zoals Nicolette Kluijver, Bridget Maasland en Robert ten Brink.

BN'ers

Bij Fikkie TV hoort een compleet nieuw YouTube-kanaal, waar ook de programma's Fikkie Tips en Fikkie Cam worden gelanceerd. In die eerste geeft dierenarts Marnix Lamberts de kijkers verzorgingsadviezen: hoe verzorg je bijvoorbeeld het gebit van een hond? In Fikkie Cam krijgen honden van BN'ers een camera omgebonden en laten zij de wereld vanuit hun oogpunt zien.

Fikkie TV is vanaf dinsdag 7 februari elke week te zien op YouTube. Vanaf zondag 12 februari wordt de hondenshow ook uitgezonden op RTL 5.

Lees ook:
Martin Gaus windt zich op over Utopia-puppy 

Meer over