Matsoe Matsoe maakt datingshow in eigen Joey-style

Joey Spaan, beter bekend als Matsoe Matsoe, wil van zijn eigen datingshow geen standaard programma uit het genre maken. Hij giet er zijn eigen Joey-sausje overheen.

In navolging van Jokertje, Barbie en Sterretje krijgt ook Oh Oh Cherso-ster Matsoe Matsoe zijn eigen realityshow. Het wordt een heuse datingshow genaamd Everybody Loves Matsoe Matsoe. Dit wordt zeker geen standaard datingshow als we Joey Spaan moeten geloven.

Geen roos in de bek

Aan Shownieuws laat Matsoe Matsoe weten dat hij niet van plan is een stereotype programma uit het genre te maken. Hij wordt namelijk misselijk van shows als De Bachelor. Zijn eigen programma moet rechttoe rechtaan worden.

“Dat doe ik in Joey-style, op mijn eigen manier. Ik ga niet met een roos in mijn bek en dan zeggen: ‘Jij bent het.’ Ik zeg gewoon: ‘Jij bent het niet, want je hebt te kleine billen.’ Of weet ik veel wat“, zo vertelt hij.

Everybody Loves Matsoe Matsoe

Everybody Loves Matsoe Matsoe is dit najaar op RTL 5 te zien. Geïnteresseerde meisjes kunnen Joey ook alvast spotten in verschillende discotheken in Zuid-Europa.

Reageren