'Waanzinnig trots'

Mattie Valk en Marieke Elsinga dolblij na winnen Gouden Radioring

28 januari 2022 10:22 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Het was gisteren een feestelijke avond voor Mattie Valk en Marieke Elsinga. De twee radiodj's van de Qmusic-radioshow Mattie & Marieke wonnen namelijk de 16e Gouden RadioRing!

Mattie Valk en Marieke Elsinga, die sinds 2018 samen radio maken, lieten hiermee hun concurrentie als Ekdom in de Morgen (Radio 10), De Staat van Stasse (NPO Radio 2), Partij voor de Vrijdag (NPO 3FM) en Somertijd (Radio 10) achter zich. Het is de eerste keer dat ze deze prijs in ontvangst mochten nemen.

Vorig jaar ging de prijs nog naar Jan-Willem Start Op, de Radio 2-ochtendshow van Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte.

Marieke Elsinga

Een moment om nooit meer te vergeten, zo liet een trotse Marieke Elsinga direct weten op haar Instagram. "Waanzinnig trots op ons hele team. Op wat we met z'n allen doen en zijn. Op iedereen die keihard werkt om elke ochtend de leukste radio te maken. En dank lieve luisteraars voor deze waardering." 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)


Gouden Radioring 2022

Ook voor andere radiodj's was er gisteravond goed nieuws. Zo mocht NPO Radio2-dj Annemieke Schollaardt de publieksprijs voor beste radiovrouw in ontvangst nemen. Bij de mannen was die eer voor Q-Music-dj Bram Krikke, die hiermee Gerard Ekdom en Mattie Valk versloeg. Rijk en Sam Hofman wonnen de GoudenPodcast voor hun podcast Broers, met Sam & Rijk. Andres Odijk ontving tot slot de Marconi Award voor Aanstormend Talent. 

Gemist? De Gouden RadioRing van AVROTROS is hier terug te zien. 

Meer over