Guilty Pleasures

Mattie Valk en Miljuschka Witzenhausen en meer BN'ers in quiz Fout Maar Goud

18 augustus 2022 14:23 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL
Dat Chantal Janzen de nieuwe RTL 4-quiz Fout Maar Goud presenteert, wisten we al. Dat de teamcaptains de onvermijdelijke Gerard Joling en Marieke Elsinga zijn ook. Maar nu maakt RTL ook de panelgasten en de inhoud van de speciale ronde die De Giechel van Geer heet bekend.

Fout Maar Goud bestaat uit verschillende spelronden over allerlei guilty pleasures waar punten mee te verdienen zijn. Het panel dat een ronde wint, krijgt een hint over de mystery guest van het andere team. Een van de spelrondes heet de Giechel van Geer. Wanneer een team een fout antwoord geeft, wordt dat bestraft met het trekken van een tand uit die bewuste giechel met het risico dat die giechel dichtklapt en dan is iedereen uitgegierd. Als dat gebeurt zijn de punten voor het andere team. 

Rolf Sanchez

De gast-panelleden die gedurende de show komen opdraven zijn Mattie Valk, Ruth Jacott, Fred van Leer, Geraldine Kemper, Arno Kantelberg, Rolf Sanchez, Yuki Kempees, Patrick Martens, Monica Geuze, Ruben van der Meer, Miljuschka Witzenhausen, Rick Paul van Mulligen, Nynke de Jongh, Kees Tol, Domien Verschuuren en Vivienne van den Assem.

Fout Maar Goud is vanaf donderdag 1 september acht weken lang om 20:30 uur te zien bij RTL 4. 

Meer over