Boer Zoekt Vrouw

Maud is blij op de boerderij bij Evert maar een relatie is ook ingewikkeld

3 november 2022 13:52 | amusement | Door Irma Tomas

© KRO-NCRV
Maud van Maud en Evert, het populairste stel van het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw, laat weten dat ze het nog steeds naar haar zin heeft op de boerderij van Evert.

Heel tv-minnend Nederland was afgelopen voorjaar in haar nopjes toen duidelijk werd dat tegenpolen Evert en Maud elkaar helemaal hadden gevonden. Spirituele Maud en nuchtere Evert waren een match made in heaven. Toen Evert Maud zijn liefde verklaarde op de citytrip en kort daarna het bericht kwam dat de twee gingen samenwonen, geloofden zelfs de meest cynische mensen weer in de romantiek. 

Meer Maud geworden

En gelukkig is het sprookje nog niet voorbij. Nadat Maud in augustus al liet weten dat ze het best naar haar zin had op de boerderie in Drenthe vertelt ze zaterdag aan Yvon Jaspers in Onze Boerderij dat het nog steeds op rolletjes loopt. "Een heleboel dagen lijken op elkaar, maar er gebeurt toch iedere keer weer wat anders. Dat past heel goed bij mij. Ik ben wat meer Maud geworden."

Veel impact

Natuurlijk is niet alles rozengeur en maneschijn, maar waar is het dat wel? "Ik leef na acht jaar weer met een man samen. En Evert is ook niet heel veel gewend met een vrouw om zich heen. Dat is allemaal gedoe. Het heeft best wel impact. Je moet elkaars gebruiksaanwijzing goed leren lezen. Dat is soms nog even ingewikkeld, maar we beginnen elkaar steeds beter te begrijpen."

Al met al klinkt het nog steeds heel erg positief. Wij hebben alle vertrouwen in een happy end voor Maud en Evert. 

Meer over