Tijd voor de stedentrips

BZV vooruitblik: Maud wil bij Evert intrekken en Janine moet nog wennen aan Sander

6 mei 2022 11:24 | amusement | Door Esther Hut

© KRO-NCRV
Inmiddels hebben alle Boer Zoekt Vrouw-boeren hun definitieve keuzes gemaakt en is het tijd voor de stedentrips. Waar het voor de een op rolletjes loopt is het voor de ander nog wat ongemakkelijk.

Zo zagen we vorige week in Boer Zoekt Vrouw Rob en Wendy al aankomen in het Franse Reims en besloot Rob, ondanks dat hij in vuur en vlam staat, het rustig aan te doen met Wendy. Deze week reizen we mee met Maud en Evert en Sander en Janine tijdens hun citytrip en kunnen we alvast genieten van wat fragmenten.

Sander en Janine

Janine en Sander beginnen goed met een flesje champagne in hun hotelkamer. En waar Sander helemaal in zijn element lijkt, ziet Janine er erg ongemakkelijk uit. Alhoewel ze wel laat weten er zin in te hebben. “Ik kijk er heel erg naar uit om hem te leren kennen en tijd met hem door te brengen. En te kijken of het kan groeien. Een normale vakantie; het maakt je of het breekt je. We gaan het zien.”

Maud en Evert

Maud en Evert daarentegen zijn helemaal in de wolken en kunnen elkaars hand niet meer loslaten. Onder het genot van een biertje vraagt Evert aan Maud hoe zij de toekomst ziet. Ze wil graag naar de boerderij komen, maar vraagt Evert of hij het wel ziet zitten om “Maud 24 uur om zich heen te hebben.” Het antwoord moeten we moet even afwachten.

Lees ook: Vorige week zagen we dat Maud ook een leuke zus heeft  

We zitten weer klaar voor aanstaande zondag. Boer Zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO1.

Meer over