Maurits & Mimoun Vragen Om Problemen

Wat is jouw Probleem? Het is een vraag waar Maurits Delchot en Mimoun Ouled Radi graag antwoord op krijgen in het nieuwe FOX-programma Maurits & Mimoun Vragen Om Problemen.

Maurits & Mimoun Vragen Om Problemen is een nieuw programma van FOX waarin Maurits Delchot, beter bekend als rapper Negativ, en acteur Mimoun Ouled Radi door het hele land reizen om slepende kwesties met de nodige dosis humor op te lossen.

De Rijdende Rechter

Maurits & Mimoun proberen problemen op te lossen die nóg onzinniger zijn dat de kwesties in De Rijdende Rechter. Denk aan een hond die de buren wakker houdt of duiven die hun poep op de stoep deponeren. De politie komt er niet voor langs en daarom schieten Maurits Delchot en Mimoun Ouled Radi te hulp.

Maurits & Mimoun Vragen Om Problemen

De reeks van acht afleveringen laat zien hoe irritant het is om overlast te ervaren. Volgens Maurits is het vaak te verhelpen door simpelweg meer rekening met elkaar te houden. “Ik ben zelf opgegroeid in een echte volksbuurt en weet dat er altijd wel onderlinge problemen spelen. Die moet je oplossen, anders loopt het een keer uit de hand. Samen met Mimoun ga ik dat met een flinke dosis humor doen", aldus de rapper.  

Mimoun Ouled Radi

“Het mooie van problemen is dat er altijd wel een oplossing is. Staan mensen daarvoor open dan is het simpel opgelost, zo niet dan komen wij in beeld. Zelf heb ik mezelf vaak in de problemen gebracht en altijd een oplossing gevonden, ben ervan overtuigd dat dat nu samen met Maurits weer lukt....", vertelt Mimoun Ouled Radi.

In 2013 won Mimoun het avonturenprogramma Atlas.

Reageren