Maxim Hartman daagt koning Willem Alexander uit in Koefnoen

19 september 2014 17:09 | amusement | Door Televizier

© Avrotros

Maxim Hartman daagt in zijn programma Nog Meer Voor Mannen wekelijks een aantal kerels uit om hun mannelijkheid te bewijzen. Koefnoen weet daar wel raad mee en maakte een parodie.

Maxim Hartman presenteert het lifestyleprogramma Meer Voor Mannen op RTL 7. De presentator vindt het verschrikkelijk dat vrouwen tegenwoordig meer te vertellen hebben dan mannen, daar probeert hij door het programma verandering in te brengen.

Maxim Hartman

Volgens Maxim Hartman doen er allerlei verschillende mannen aan het programma mee. ''Mannen die meedoen aan tractor pulling, in de tuin karpers roken en met een kettingzaag lekkere wijven uit boomstronken zagen. Omdat het leuk is en niet omdat het nut heeft”, vertelde Maxim in een eerder interview.

Koefnoen

Aan dat lijstje wordt nu ook koning Willem Alexander toegevoegd, althans in het programma Koefnoen. In een hilarische parodie moet Zijne Koninklijke Hoogheid zich ook maar eens van zijn mannelijke kant laten zien.

De parodie op Maxim Hartman wordt zaterdag 20 september uitgezonden door Avrotros. Dit is opvallend, aangezien de makers van Koefnoen het Koningshuis een precair onderwerp vinden.

Meer over