Trouwjurk ontwerpen

Maxime Meiland en Bridget Maasland te zien in nieuw programma Olcay Gulsen

25 juli 2022 11:21 | amusement | Door Esther Hut

© Cornelie Tollens

Onder andere Maxime Meiland en Bridget Maasland zijn binnenkort te zien in het nieuwe programma van Olcay Gulsen Heb Ik Wat Van Je Aan? Maxime laat wel een heel bijzonder kledingstuk ontwerpen door drie verschillende talenten.

In het nieuwe fashion programma dat vanaf 24 augustus te zien is, nemen elke aflevering drie jonge, nog onbekende modeontwerpers het tegen elkaar op. Ze krijgen vier dagen de tijd om aan de hand van een uitgebreide briefing een creatie te maken voor een BN'er. Het programma volgt ze in hun hele creatieproces, waarbij ze ook hulp en advies krijgen van modeontwerper Mart Visser.

Trouwjurk ontwerpen

Maxime Meiland geeft de ontwerpers in de eerste aflevering de opdracht om haar trouwjurk te ontwerpen en staat meteen voor een moeilijke keuze.

“Ik ben zo verrast met wat ze gemaakt hebben, dat ik wel een dilemma aan voel komen,” laat Maxime aan Shownieuws weten. “Het wordt niet de bruidsjurk die ik bij de ceremonie aan heb, maar één voor bij het feest. Dus het mag een feestelijke bruidsjurk worden.”

Bridget Maasland en Anna Nooshin

Naast Maxime laten ook Bridget Maasland, Daphne Deckers, Irene Schouten, Heleen van Royen, Anna Nooshin, Lucille Werner en Giovanca Ostiana iets bijzonders ontwerpen.

Heb Ik Wat Van Je Aan? is vanaf 24 augustus elke week om 20:30 uur te zien bij Net5.

Meer over