Minder interessant

Maxime Meiland ziet eigen televisieserie niet zitten

6 mei 2020 12:43 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot
Maxime Meiland is een BN’er dankzij haar vader Martien. Er gingen geruchten om de dochter van een eigen realityserie op televisie te geven in navolging van Chateau Meiland, maar dochterlief zelf ziet dat niet zitten.

“Ik denk juist dat de kracht van Chateau Meiland zit in de chemie tussen ons als gezin. Ik ben in mijn eentje denk ik veel minder interessant", aldus de 24-jarige Maxime in gesprek met Veronica Magazine.

Uit de hand

Doordat de chemie tussen de familie zo goed werd ontvangen, werden ze van de een op de andere dag bekend. Hoezeer ze daar ook van genieten, kijkt Maxime uit naar de terugkeer in de anonimiteit in Nederland. "Het is fijn dat we hier nog even zijn, maar het is ook prima om weer te gaan. Dit hele Frankrijkplan is gewoon enorm uit de hand gelopen.”

Gouden Televizier-Ring

Wat heet. Chateau Meiland won vorig jaar de Gouden Televizier-Ring en heeft een enorme fanschare. Toch is het niet altijd koek en ei, weet Maxime. "De drukte was enorm. Er zijn altijd andere mensen in huis, ondertussen zijn we ook nog aan het verbouwen. Ik moet voor mijn gevoel altijd paraat staan. En dan heb ik ook nog in mijn eentje de zorg over Claire (Maximes dochter, red.). Het is gewoon te veel, ik heb echt behoefte aan rust straks. Een beetje normaler leven."

Webserie

Maxime is niet helemaal onbekend met een eigen realityserie. De 24-jarige blondine heeft namelijk haar eigen item op LINDA.nl, waar ze in Wat wil Maxime? antwoord geeft op allerlei vragen. De stap in haar eentje naar televisie is er dus blijkbaar een te ver.

Chateau Meiland is op maandag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Meer over