In populaire talkshow

Mell & Vintage Future treedt regelmatig op bij Vandaag Inside op vrijdagavonden

3 oktober 2023 13:18 | amusement | Door Tessa Kok

© AVROTROS

Mell, de Volendamse zangeres die momenteel schittert in het huidige seizoen van Beste Zangers, zal binnenkort ook haar zangkunsten laten horen in Vandaag Inside. Haar band, Mell & Vintage Future, treedt dit jaar meerdere keren op in de populaire talkshow.

Dat maakt de zangeres zelf bekend met een video op haar Instagram account.

Vandaag Inside

Mell (Melanie Jonk) plaatste vanochtend een video op haar Instagram, waarin ze het leuke nieuws bekendmaakt. ''Heeyyy, Mell hier van Mell & Vintage Future. Wij spelen bij Vandaag Inside op 6 & 20 oktober, 17 & 24 november en 1, 8, 15 en 22 december'', valt in de video te lezen. 

Dat betekent dat de Volendamse zangeres aanstaande vrijdag al te zien en horen is in de talkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Beste Zangers

Mell is momenteel iedere zaterdagavond te bewonderen in het succesvolle zangprogramma Beste Zangers. Daar blaast de zangeres kijkers van het programma week na week omver. Ze kan dan ook rekenen op veel enthousiasme van de mensen die voor het AVROTROS-programma voor de buis zitten.

De zangeres gaat haar muzikale talent nu ook laten horen in kijkcijferhit Vandaag Inside. Mell & Vintage Future staat dit jaar diverse keren op het Vandaag Inside-podium.

Vandaag Inside is iedere werkdag om 21:35 uur te zien bij SBS6.

Meer over