Met wie gaat Gordon nou trouwen?

Vanavond wordt eindelijk duidelijk wie zich de nieuwe man van Gordon mag noemen in de ontknoping van Gordon gaat trouwen… Maar met wie?, waarin vlinders een doorslaggevende rol spelen.

Tekst: Jef Willemsen

Gordon en de liefde, het blijft lastig. Als geen ander weet de 49-jarige entertainer dat zijn reputatie een relatie in de weg kan zitten. Zo zei hij afgelopen Valentijnsdag nog op Radio 538 dat hij snapt dat de mannen niet in de rij staan voor hem of Gerard Joling: “Je hebt zo’n naam in Nederland. Wie wil ons nou? Die krijgen de hele goegemeente over zich heen. Het is een heel moeilijk verhaal.”

Chiel

Sowieso was hij na de breuk met zijn vorige grote liefde Chiel in 2014 al het vertrouwen in mensen kwijt. Na anderhalf jaar maakte Chiel het ineens uit, waardoor Gordon gebroken en vertwijfeld achterbleef. In de zomer van 2016 vertrouwde hij De Telegraaf toe zelfs niet meer op zoek te zijn: “Het dwangmatige is er af. Mocht het me nog toekomen, is dat natuurlijk alleen maar fantastisch, maar mijn levensgeluk is er niet meer van afhankelijk.”

Abraham

Nu hij bijna Abraham gaat zien besloot Gordon toch het geluk te zoeken. Zo’n anderhalf miljoen kijkers volgden wekelijks de tv-zoektocht die daaruit voortkwam. Gordon verbaasde vriend en vijand door zijn integere, gevoelige én spirituele kant te laten zien. De tranen vloeiden geregeld en vlinders bleken een terugkerend thema. Volgens Gordon sturen zijn overleden ouders namelijk steeds van gene zijde een vlinder als ze een teken willen geven.

 Rogier en Manuel

Dat maakte horecaman Rogier en de Italiaanse Manuel de grootste kanshebbers voor een plek aan het altaar in Zuid-Afrika. Gordon hield het niet droog toen Rogiers dochtertje een vlinder voor hem had geknutseld en bij de bloedmooie Manuel voelde hij direct vlinders in de buik. Vanavond weten we wie zich de nieuwe meneer Heuckeroth mag noemen. Gordon en zijn bruidegom genieten inmiddels volop van hun wittebroodsweken.

Dries denkt dat het Manuel wordt

Goede vriend Dries Roelvink vertelt in het AD dat hij verwacht dat Manuel aan het langste eind gaat trekken. „Gordon is van de aantrekkingskracht en uiterlijk, dus denk ik toch dat het Manuel wordt. Dat is ook wat wij horen in de wandelgangen en in de PC Hooftstraat. Dan wordt het trouwens wel weer uitgaan, feesten, zien en gezien worden. Ik adviseer hem Rogier, maar ik denk dat het Manuel wordt.”

Gordon gaat trouwen… Maar met wie? - donderdag, 20.30 uur, RTL 4

Reageren