Michael van der Plas presenteert nieuwe vriendin Naomi

23 februari 2018 14:18 | amusement | Door Televizier

© Screenshot YouTube Diana Daniels

Michael van der Plas is verliefd en iedereen mag het weten. De ex-man van Barbie toont vol trots zijn nieuwe liefde Naomi op Instagram.

Eerder werd al bekend dat Michael (37) de zorg voor hun kinderen Angelina (6) en Milano (2) op zich zou nemen in Spanje. Daar speelt zijn nieuwe vlam Naomi een belangrijke rol bij.

Thuisles

De 22-jarige Naomi is namelijk gecertificeerd om les te mogen geven. Angelina is inmiddels leerplichtig maar spreekt natuurlijk nog niet voldoende Spaans om in Torremolinos mee te komen op school. Daarom gaat Naomi zich bezig houden met het lesplan van de dochter van Barbie terwijl Samantha in Nederland aan haar herstel werkt.

Kritiek

De liefde tussen Naomi en Michael lijkt heftig en puur, toch kunnen veel van Michaels' 18.000+ Instagram volgers zijn besluit niet echt begrijpen. Naomi krijgt dan ook de nodige kritiek over haar heen in de reacties op de foto die Michael van zijn nieuwe vlam deelde. Naomi zou het niet halen bij Samantha, te jong zijn en ook haar plastische chirurgie kan op kritiek rekenen. 

 

Lees ook: En ook Samantha is alweer aan de man

Meer over