Miljoenenjacht-kandidaat Lee wint 2 ton, loopt 2 miljoen mis

19 maart 2018 13:27 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Miljoenenjacht

Miljoenenjacht opende het nieuwe seizoen zondag met een spectaculaire uitzending. Lee ging met ruim 2 ton naar huis. Helaas voor hem had het veel meer kunnen zijn.

Ruim 2 miljoen kijkers zagen Lee zondag het koffertjesspel in Miljoenenjacht spelen. Dat 2 miljoen een bijzonder getal bleek te zijn in deze uitzending werd aan het einde van de aflevering pas duidelijk. Al vrij vroeg in het spel drukte Lee vol goede moed op de knop. Confetti en champagne volgden. Niet gek, wie is er immers niet blij met 204.000 euro. Toch reed hij met een lichte kater naar huis. Lee had namelijk 2 miljoen euro in z’n koffertje zitten.

Gewonnen of verloren

Heeft Lee nu 2 ton gewonnen of 1,8 miljoen euro verloren? Dat is de vraag die in het hoofd van veel kijkers bleef hangen. Het antwoord geeft de Miljoenenjacht-kandidaat in De Gelderlander. “Maakt niet uit, ik ben heel blij met het bedrag dat ik heb.’’

Nog nooit gezien

Het is de droom van veel mensen om in de schoenen van Lee te staan. Toch had hij Miljoenenjacht nooit eerder gezien. Lee kreeg een uitnodiging in zijn brievenbus en gooide ‘m bijna weg. “Maar iedereen zou met íets naar huis gaan. Dus toen ben ik toch maar gegaan.’’ Dat was een van de beste beslissingen uit zijn leven.

Lees ook: Prijzenregens en dikke pech in een nieuw seizoen Miljoenenjacht.

Meer over