Myrna Goossen terug bij RTL

12 september 2014 12:08 | amusement | Door Televizier

Myrna Goossen maakt binnenkort haar rentree op de Nederlandse televisie. De ervaren presentatrice gaat aan de slag voor het nieuwe programma RTL Weddingplanner.

Myrna Goossen is inmiddels weg bij de publieke omroep en gaat weer aan de slag als presentatrice bij RTL. De keuze is opvallend, aangezien de brunette in 2012 een punt zette achter haar televisiecarrière, om zich volledig te richten op het radioprogramma Wekker-Wakker van Omroep MAX. "Mijn leven is drastisch veranderd, maar wel in positieve zin. Ik geniet van de rust die ik nu heb. Ik was echt een werkpaard."

RTL

Aan de rust komt snel een einde nu Myrna Goossens binnenkort samen met Kevin Brouwers te zien is in het  nieuwe RTL-programma RTL Weddingplanner. "Hier laat ik bruidsparen in spe de mooiste trouwlocaties van Nederland zien", zegt de brunette trots aan RTL Boulevard. 

Myrna Goossens

Myrna Goossens vertelt ook dat ze van RTL een plekje heeft gekregen in twee andere programma’s. "Bij For Me laat ik zien hoe fijn het is om een paar dagen erop uit te zijn in Nederland. Ook schuif ik regelmatig aan bij Business Class van Harry Mens," aldus Goossens. 

RTL 4

Myrna Goossens presenteerde in de jaren 90 onder meer de succesvolle RTL 4-programma’s Eigen Huis & Tuin en De 5 Uur Show.

Koffiemax, het Omroep MAX-programma dat Myrna Goossens eerder presenteerde, komt niet meer terug op de buis.

Meer over