Debuut

Natacha Harlequin aan de slag bij Shownieuws

1 november 2020 10:36 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Cornelie Tollens
Natacha Harlequin presenteerde een blauwe maandag de vooravondshow Dit vindt Nederland. Nadat het programma van de buis werd gehaald, werd er gezocht naar een nieuwe klus voor de advocate.

SBS6 heeft nu een plek in het deskundigenpanel van Shownieuws aan de 47-jarige Harlequin gegeven. Zaterdagavond maakte zij haar debuut in het showbizzprogramma, waar ze nu zelf duiding mag geven in plaats van het presenteren dat ze deed bij Dit vindt Nederland.

Kijkcijfers

Dit vindt Nederland debuteerde op 31 augustus met 125.000 kijkers, maar kwam op sommige dagen niet verder dan een schamele 60.000 á 80.000 toeschouwers. Op 9 oktober werd het opinieprogramma van de buis gehaald door de leiding van SBS6.

Veronica Inside

De strafpleiter is al enige tijd bezig op televisie. Zo was ze één van de vaste gasten in het geflopte Ladies Night en maakt ze regelmatig haar opwachting in talkshows als Op1, M en Jinek. Ook schoof Natacha aan in de racisme-uitzending van Veronica Inside naar aanleiding van een opmerking van Johan Derksen aan het adres van Akwasi.

 

Meer over