Geschikt?

Natacha Harlequin biedt zich aan als talkshowhost

24 juni 2020 10:31 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Cornelie Tollens
De optredens van Natacha Harlequin bij Ladies Night en onderlaatst bij Veronica Inside smaken kennelijk naar meer. De advocate wil nu zelfs een eigen talkshow.

In gesprek met De Telegraaf legt ze uit waarom. “Misschien ben ik wel geschikt als talkshowhost. Ik denk het wel. Dat zeggen mensen ook tegen mij: ik kan iets heel direct zeggen zonder dat mensen boos worden. Dus als ze bij de tv een goed voorstel hebben, moeten ze me maar bellen.“

Diversiteit

Om alvast wat meer aan de camera’s te wennen, belde Natacha op eigen initiatief eens met de redactie van Pauw. “Jullie willen meer diversiteit in jullie show? Nou, hier ben ik. Kennelijk stond ik niet op hun netvlies. Eerlijk gezegd was ik er ook helemaal niet mee bezig. Het is dat ons kind zei: bestaan er wel zwarte mensen in Hilversum? Toen moest ik inderdaad even nadenken.”

Respect

Het optreden van Natacha in de veelbesproken uitzending van Veronica Inside van afgelopen maandag oogstte veel lof. Vooral de respectvolle manier waarop zij en de verguisde Johan Derksen met elkaar in discussie gingen, werd positief ontvangen bij de televisiekijker. Veronica Inside zorgde maandag nog voor een kijkcijferrecord aangezien er 1,7 miljoen mensen op het programma afstemden.

Meer over