Martijn, Soundos en Rayen

Nederlandse comedians in Netflix-special

10 augustus 2018 13:39 | amusement | Door Faye Heijnis

© ANP

Martijn Koning, Soundos El Ahmadi en Rayen Panday bestormen Netflix. De drie Nederlandse komieken verschijnen binnenkort in een special van de populaire streamservice. 

Met deze stand-upserie brengt Netflix stand-upcomedians uit heel het land samen. In dertien landen worden stand-ups van een half uur lang gefilmd, van India tot Canada en van Brazilië tot Nederland.

Kaartjes kopen

Op 31 augustus zijn 'onze' Martijn, Soundos en Rayen aan de beurt. Hun shows worden op vrijdag 31 augustus opgenomen in club Panama Amsterdam. Ook met je snoet op Netflix verschijnen? Je kunt hier kaarten voor de Netflix Specials Live kopen.

 

JE GIRL GAAT INTERNATIONAAL! Op 31 augustus neem ik mijn Netflix special op!! 🎊🎉 Dit in het kader van Netflix Specials Live: de allereerste stand-up comedy opnames door Netflix in Nederland. In 13 landen worden half uur durende stand-up specials gefilmd, van India tot Canada, van Brazilië tot Nederland. Het wordt vrijdag 31 augustus opgenomen in club Panama Amsterdam samen met de specials van m'n vrienden Rayen Panday en Martijn Koning! Wil je erbij zijn? Dat kan voor €10! Tickets voor de show van 19:30 zijn nu te koop via: https://www.universe.com/events/netflix-specials-live-tickets-amsterdam-RNKC3S Tickets voor de show van 22:00 zijn nu te koop via: https://www.universe.com/events/netflix-specials-live-tickets-amsterdam-BG80T6 @rayenpanday

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi) op

 

Op 31 augustus neem ik mijn #Netflix special op!! 🎊🎉 Dit in het kader van Netflix Specials Live: de allereerste stand-up comedy opnames door Netflix in Nederland. In 13 landen worden half uur durende stand-up specials gefilmd, van India tot Canada, van Brazilië tot Nederland. Het wordt vrijdag 31 augustus opgenomen in club Panama Amsterdam samen met de specials van m'n vrienden Soundos El Ahmadi en Martijn Koning! Wil je erbij zijn? Dat kan voor €10! Tickets voor de show van 19:30 zijn nu te koop via: https://www.universe.com/events/netflix-specials-live-tickets-amsterdam-RNKC3S Tickets voor de show van 22:00 zijn nu te koop via: https://www.universe.com/events/netflix-specials-live-tickets-amsterdam-BG80T6

Een bericht gedeeld door Rayen Panday (@rayenpanday) op

Lees ook: Peter R. de Vries wil niet geroast worden

Meer over