Uitgekookt...

Net 5 schrapt kookprogramma Roberta Pagnier

28 december 2021 10:21 | amusement | Door Jef Willemsen

© Net5
Roberta Pagnier is uitgekookt op Net 5. Na meer dan 600 afleveringen is duidelijk dat haar kookprogramma Wat eten we geen vervolg krijgt op de zender.

De laatste nieuwe aflevering van Wat eten we is inmiddels al uitgezonden, zo bevestigde Roberta op haar Instagram. 

Jumbo

Wat eten we zag eind 2018 het levenslicht. In samenwerking met Jumbo zette Roberta iedere werkdag een makkelijk, snel en lekker recept op tafel. Het programma kreeg een plekje in de vroege vooravond van SBS 6, maar verhuisde toen de programmering weer eens veranderde naar Net 5. 

Jet van Nieuwkerk

Dat was niet de enige verandering: in april 2020 vond er een wisseling van de wacht plaats: Roberta werd in het vierde seizoen vervangen door foodie en thuiskok Jet van Nieuwkerk. Lang hield de dochter van Matthijs van Nieuwkerk het niet vol: ze bleek zwanger en daarmee was de weg vrij voor Roberta om in september weer achter de potten en pannen te staan.

Afscheid

Pagnier gaat met opgeheven hoofd verder en staat open voor nieuwe uitdagingen. Er is naast lekker gegeten ook smakelijk gelachen tijdens de opnames, zo blijkt in een hilarische afscheidsvideo die ze op haar socials deelde.

Meer over