Kim-Lian brengt kijker in kerstsfeer met 5 Days of Christmas

7 december 2021 10:33 | kijktips | Door Judith Regeling

© William Rutten
Het haardvuur kan aan, want de kerstdagen gaan dit jaar spetterend van start met Kim-Lian van der Meij in de Net5-show 5 Days of Christmas. In aanloop naar de feestdagen geeft ze een lege woonboerderij een feestelijke make-over. Om het extra gezellig te maken, krijgt ze elke dag hulp van een bekende gast.

Het huis klaarmaken voor Kerst? Kim-Lian van der Meij draait er normaal gesproken haar hand niet voor om, maar toch heeft ze er voor de gezelligheid een paar hulptroepen voor ingeschakeld. In aanloop naar de feestdagen ontvangt ze in 5 Days of Christmas elke dag een bekende gast met wie ze haar knusse woonboerderij een feestelijke make-over geeft.

Kim-Lian van der Meij

Dennis Weening, Sergio Vyent, Jim Bakkum, Ellemieke Vermolen, Daphne Deckers en Kim Kötter komen hun vriendin graag helpen. Ze tuigen de boom op en maken de tafel klaar voor een diner. Niet Kim-Lian, die zichzelf een 'ramp in de keuken' noemt, maar tv-kok Roberta Pagnier maakt iets lekkers klaar. Een kalkoen, de bekende stoofperen of een feestelijk versierde gourmettafel: iedere dag staat er weer een andere lekkernij op het menu.

Openhartige gesprekken

Tussen het versieren en eten door is er ook genoeg tijd over voor een goed gesprek. Zo wil de gastvrouw graag weten hoe haar gasten Kerst vieren en wie de BN’ers dit jaar zoenen onder de mistletoe.

5 Days of Christmas is van maandag 20 t/m vrijdag 24 december om 19.30 uur te zien bij Net5.

Meer over