Nico uit Heel Holland bakt heeft nu 2 banen

Of het door Heel Holland bakt komt, is niet helemaal duidelijk, maar Nico van Diepen is niet werkzoekend meer. De 62-jarige afgevallen deelnemer heeft zelfs twee banen.

Tijdens de uitzending van Heel Holland bakt stond onder de naam van Nico in plaats van een beroep altijd 'werkzoekend', maar dat is niet meer nodig. Nico vertelt in een interview met het AD dat hij geen werk meer zoekt. De bebaarde bakker heeft sinds kort zelfs twee banen. „Ik doe de ICT op een basisschool en op een vmbo-school assisteer ik bij lessen koken en bakken. Heel Holland bakt heeft me veel respect van de leerlingen opgeleverd.”

De kiezen van Janny

Nico is helemaal niet zuur over zijn eliminatie en de slechte kritieken die hij zondag kreeg van Janny en Robèrt over zijn nougatinebouwwerk. Het koninklijke hoofddeksel van amandelschaafsel en suiker was ingezakt en bleef tot overmaat van ramp aan de kiezen van Janny plakken. De verklaring is simpel volgens Nico: „Ik heb een verkeerd recept gebruikt. Bij mij zat er water bij de nougatine, daardoor werd het te zacht.”

Meer over:

Reageren