Nieuw tv-seizoen: de programmering op zondag

28 juli 2017 16:23 | amusement | Door Televizier

© MAX/ Roland J. Reinders

Vanaf september heeft omroepland weer gloednieuwe programma’s voor ons in petto, zo ook voor de zondagavond. Wij nemen het aanbod alvast met je door. 

NPO 1

Vanaf 3 september is het bakken geblazen! De nieuwe lichting thuisbakkers van Heel Holland bakt mag ook dit seizoen weer aan de haal met botercrème, biscuitdeeg en banketbakkersroom. André van Duin neemt voor de tweede keer het presentatiestokje over van Martine Bijl. Zij is nog niet voldoende hersteld van haar hersenbloeding.

Na al dat bakken is het tijd voor het nieuwe datingprogramma Hotel romantiek. Samen met de jongens van Streetlab helpt Marlijn Weerdenburg vrijgezelle ouderen aan een nieuwe liefde. Twaalf mannen en twaalf vrouwen gaan met elkaar op date in het mooie Zwitserland en hopen daar hun nieuwe prins(es) op het witte paard te vinden.  

RTL 4

Op RTL 4 verschijnt vanaf 10 september de dramaserie Meisje van plezier, bedacht door Halina Reijn en Angela Schijf. In de serie speelt Angela een huisvrouw en moeder van twee kinderen, die in de escortindustrie belandt. Will Koopman neemt de regie op zich, wat ze eerder al deed voor Gooische vrouwen en Divorce. We zijn benieuwd of Meisje van plezier ook zo’n hit wordt. 

Na Meisje van plezier is Linda de Mol weer terug met haar koffertjes. Miljoenenjacht is niet van de buis weg te slaan en dat is maar goed ook, want het programma is nog altijd enorm populair in Nederland. Het koffertjesspel maakt sommige kandidaten zo zenuwachtig, dat ze per ongeluk te snel op de rode knop drukken en zo ongewild veel geld mislopen, zoals Arnold van den Hurk drie jaar geleden

SBS 6

SBS 6 sluit in september het weekend af met Undercover in NederlandAlberto Stegeman pakt zijn verborgen er weer bij en probeert in ons land misstanden aan de kaak te stellen. Vorig jaar ontdekte de presentator dat het OV-chipkaartsysteem lang niet zo fraudebestendig was als de NS wilde doen geloven. Welke duistere zaken ontdekt hij deze keer? 

Meer over