Nooit Meer Naar Huis met overleden Angelique vanavond herhaald

Op verzoek van Gordon wordt vanavond de aflevering van Nooit Meer Naar Huis met Angelique herhaald. Ze overleed op 2e kerstdag aan baarmoederhalskanker.

In de uitzending maakte Gordon een droomreis naar Maleisië met Angelique en haar vriendin Debby. Tijdens die reis raakten Gordon en Angelique goed bevriend. De zanger beloofde zelfs naar de uitvaart van Angelique te komen. Dat lukt nu niet omdat Gordon in Zuid-Afrika zit, maar hij schreef op zijn Facebookpagina wel een gedicht voor Angelique.

'En toen werd het licht'
'Alle uren van mijn leven
Die mij werden gegund en gegeven
Alle lachen en alle dansen die ik mocht beleven
Al het sjansen en romancen wat ik heb gedaan, alle blikken die ik mocht ontvangen vormden samen mijn bestaan.
Ik heb gevochten en de tijd nog mogen rekken en mijn dromen mogen zien op de allermooiste plekken.
Ik zal er morgen dan niet meer zijn maar weet dan dat dit beter is dan alle pijn. Ik ben nu over van het donker naar het licht en met een lach op mijn gezicht. Alle leegte die door mijn afscheid nu zal ontstaan maken de weg vrij voor een ander zijn bestaan.
Weet dat ik nu ergens beter ben dan ooit en jullie ben verlaten, maar vergeten deed ik nooit. Dus kijk naar mijn foto en mijn lachende gezicht en denk dan 'en toen werd het licht.'

Afbeelding

@Facebook

Gordon wil graag dat we vanavond iets opsteken van Nooit Meer Naar Huis: „Ik hoop dat we vanavond stilstaan bij al die mensen die we moeten missen of die inspiratie geven aan mensen die op dit moment in deze situatie zitten.”

Nooit Meer Naar Huis wordt dinsdag om 22.00 uur uitgezonden op RTL 4

Reageren