NPO verhuist Pauls Puber Kookshow terug naar zaterdag

10 september 2016 10:33 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO 3

De NPO buigt voor Paul de Leeuw: hij vond het maar niks dat Pauls puber kookshow van zaterdag naar vrijdagavond ging. Dat besluit wordt nu al na 1 dag teruggedraaid.

Paul de Leeuw maakte zijn pubershow twee seizoenen lang op de vroege zaterdagavond van NPO 3. Het derde seizoen werd door de NPO echter op vrijdagavond om 19.25 uur geprogrammeerd, tot ongenoegen van De Leeuw die zag hoe de kijkcijfers voor zijn show verdampten. De eerste aflevering trok een bedroevend lage 137.000 kijkers.

Proefkonijnen

De NPO lijkt haar lesje snel geleerd te hebben en past de bestaande programmering aan. Vanavond is om 20.00 uur op NPO 3 de herhaling van gister te zien. Daardoor komt de herhaling van Proefkonijnen te vervallen. Vanaf volgende week zijn nieuwe afleveringen van Pauls puber kookshow rond de klok van acht te zien.

Kijkcijfers

De vraag is echter of Paul per definitie meer kijkers trekt op dit nieuwe tijdstip. Hij staat namelijk recht tegenover kijkcijfertoppers als het onder pubers meer dan populaire Dance dance dance en het altijd veel bekeken Acht uur journaal.

 

Meer over