Na Angela Groothuizen

Obese komt terug en dit is de nieuwe presentatrice

5 juli 2021 17:24 | amusement | Door Irma Tomas

Miljuschka Witzenhausen is de nieuwe presentatrice van het afvalprogramma Obese op RTL 4. De tv-kok is na Wendy van Dijk en Angela Groothuizen de derde presentatrice van het programma. 

Volgens Miljuschka is zij de perfecte presentator van Obese omdat ze precies begrijpt wat het is om constant verleid te worden door lekkere dingen. "Dat je vijf kilo afvalt, er daarna een maand niks gebeurt en je naar troost-eten wilt grijpen."

Maat 36

Miljuschka vindt ook niet dat alle kandidaten met een maatje 36 hoeven te eindigen. "Ik ben zelf maat 42, 75 kilo schoon aan de haak en daar ben ik helemaal senang bij", zegt ze tegen RTL. "Iedereen moet voor zichzelf uitvinden wat zijn of haar ideale gewicht is."

Een jaar gevolgd

Volgens de RTL-presentatrice duurt het nog wel een tijdje voordat we mensen gaan zien afvallen omdat de kandidaten een jaar worden gevolgd. 

5 Days Inside

Het is niet bekend waarom Angela Groothuizen Obese niet meer presenteert. De rol van ex-Dolly Dot Angela wordt steeds kleiner bij RTL. Ze keert ook al niet terug in het programma 5 Days Inside

Meer over