In vuur en vlam

Oeps! Deelnemer Lang Leve de Liefde steekt zichzelf in brand

7 januari 2022 09:57 | amusement | Door Ingelise De Vries

© Screenshot Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde, het datingprogramma van SBS6, blijkt met regelmaat voer voor bijzondere fragmenten. Zo ook donderdagavond, wanneer kandidaat Chantal letterlijk in vuur en vlam komt te staan.

De 21-jarige Chantal is in Lang Leve de Liefde gekoppeld aan de 24-jarige Jeroen. Hij vindt het na een tijdje single zijn wel weer tijd voor de liefde en laat zich samen met de Culemborgse Chantal opsluiten in de liefdesvilla.

Bad boy Jeroen

Chantal is sinds een half jaar weer single en is niet iemand die over zich heen laat lopen, merkt ook Jeroen. Hij doet zijn best om een beetje stoer en wijs over te komen, maar Chantal laat zich niet van haar stuk brengen.

Maar nieuwsgierig, dat is ze wel. Wanneer Jeroen vertelt dat hij zich in het huis net even wat anders voordoet, wil ze wel eens weten waarom hij nou zo'n zelfbenoemde bad boy is.

Niet zo Lang Leve de Liefde

Er komt nauwelijks antwoord van Jeroen en daardoor is Chantal is er snel klaar mee. Ze pakt haar aansteker om mee te spelen. Tot haar grote schrik komt er een flinke vlam uit de aansteker, waarmee ze haar eigen haar in brand steekt.

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lang Leve de Liefde (@langlevedeliefdenl)

Helaas voor Jeroen staat Chantal alleen letterlijk in vuur en vlam: ze besluit het verblijf met de autoverkoper niet te verlengen.

Meer over