Oh Oh Geneviève op zoek naar nieuwe billen in RTL XL-realityserie

31 januari 2017 17:25 | amusement | Door Televizier

© Roland J. Reinders

RTL XL komt met een realitysoap rond Oh oh daar gaan we weer-sterren Nicky en Geneviève. De online serie krijgt de prachtige titel Nicky & Geneviève Gaan Het Helemaal Anders Doen.

En wat betekent 'het helemaal anders doen'? In ieder geval dat het stel op zoek gaat naar een woning en dat Geneviève zich nieuwe billen laat aanmeten, meldt RTL Boulevard. In onderstaande video zien we alvast wat beelden:

Geneviève

Nog voordat de Oh oh Cherso-spin-off Oh oh daar gaan we weer op de buis was, ontstond er al ophef rond Nicky en Geneviève. De twee bleken een verleden te hebben in de seks-webcam-business. Dat nieuws legde RTL 5 natuurlijk geen windeieren.

Online

De meest besproken Oh oh-sterren van 2016 treden nu dus in de voetsporen van hun Cherso-voorganger Barbie, die al talloze eigen realityseries kreeg bij RTL. Maar anders dan bij Barbie wordt de reeks over Nicky en Geneviève alleen online uitgezonden.

RTL XL

Nicky & Geneviève Gaan Het Helemaal Anders Doen is niet de eerste eigen serie van RTL XL. Eerder bood de online-videodienst van RTL al een soap over Dave Roelvink en een show rond Michella Kox aan.

Meer over