Oliebollenbakker Hakim moet weg uit Utopia

Het Utopiadoek valt voor oliebollenbakker Hakim. De 34-jarige Utopiaan werd maandag weggestemd door nieuwkomer Joey.

Andere genomineerden waren Emil en Nicoline, maar Joey koos na veel wikken en wegen voor Hakim. Nadat Hakim te horen kreeg dat hij niet meer mag bouwen aan een nieuwe samenleving, antwoordde hij gelaten: “Ik vind het jammer, ik heb niet kunnen doen wat ik wilde doen. Het is wat het is, alles is met een reden.”

Tijdelijk visum

Joey en Amanda waren de bewoners die donderdag een tijdelijk visum kregen voor Utopia. Zondag werd Amanda door de bewoners weggestuurd en Joey werd daarmee vaste bewoner van Utopia. Dat gaf hem dan ook gelijk het recht om iemand naar huis te sturen. Volgens de kersverse Utopiaan had Nicoline haar plek wel verdiend en was Emil wel een ‘toffe gast’. Zij kunnen dus vol enthousiasme verder in Utopia.

Utopia

Hoewel Hakim, die vaak de leidersrol in de groep op zich nam, niet vrijwillig vertrekt, gaat hij met het hoofd omhoog naar huis: "Mijn Utopia is thuis. Ik ga terug naar mijn Utopia. Bedankt allemaal voor de afgelopen tijd. Ik hoop dat jullie er wat van maken.''

Reacties

Op Twitter laten Utopiafans weten wat ze van de stemronde vinden. De een is teleurgesteld, terwijl de ander juist wel blij is.

Ook woordgrappen kunnen niet uitblijven:

Hakim is de twee Utopiaan die onvrijwillig uit Utopia vertrekt. Oud café-eigenaar Peter ging hem voor.

Bij thuiskomst ontdekte Hakim dat zijn moeder in het ziekenhuis lag.

 

Meer over:

Reageren