Online ongeloof over Boulevard bitchfight Peter Jan en Emile

20 februari 2017 19:11 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

RTL Boulevard probeerde te bemiddelen tussen Emile Ratelband en Peter Jan Rens. De positiviteitsgoeroe meent geld te krijgen van de realityster, die samen met vrouwlief Virginia naar de studio kwam.

Vooraf leek het al een vrij onmogelijke missie: binnen 5 minuten een (zakelijk) geschil de wereld uit helpen tussen twee beruchte BN'ers. Toch deed RTL Boulevard een dappere poging door Ratelband en de Rensjes beide kanten van het verhaal te laten vertellen op televisie.

Faillisement

Emile Ratelband is momenteel bezig om Peter Jan failliet te laten verklaren nadat de presentator hem niet de geleende 6000 euro heeft terugbetaald. Bij Boulevard verdedigde Peter Jan zich: dat bedrag zou geen lening zijn, maar een vergoeding voor werkzaamheden die de oud-coryfee voor Ratelband zou hebben verricht. Daarop produceerde Emile echter documenten, waaronder een door Rens ondertekende verklaring dat de geldsom wél een lening was, bedoeld om achterstallige huur te betalen.

Afbeelding

Ruzie

Daarna werd het heel snel, heel warrig. De partijen wierpen elkaar verwijten, beschuldigingen en dreigementen toe. Virginia verwees de claim dat RTL 250.000 euro zou hebben betaald voor de real life soap van de hand, terwijl Ratelband claimde dat de kersverse mevrouw Rens zou hebben gedreigd haar vader en een knokploeg achter de Tsjakka-tycoon aan te sturen. Kortom, ze kwamen er niet uit en de rechtszaak gaat vooralsnog gewoon door.

Maar Twitter wist genoeg. 

En voor wie twijfelt of 'ie wat gemist heeft...

Lees verder: Ratelband bedreigd door zwager Peter Jan Rens na uitzending RTL Boulevard

Meer over