Mis niks

Hier kijk je Onmogelijke Duetten alsnog terug

12 april 2022 15:02 | amusement | Door Judith Regeling

© Talpa TV
Het tweede seizoen van Onmogelijke Duetten is momenteel in volle gang, maar toch rijst net als de vorige reeks de vraag waar dit programma terug te kijken is. Het antwoord is nabij!

De makers van Onmogelijke Duetten kozen er dit jaar opnieuw voor om dit programma niet via hun streamingdienst KIJK beschikbaar te stellen. En dat is niet zonder reden, zo legde ze vorig jaar al uit aan Veronica Superguide. "We hebben er voor gekozen om Onmogelijke Duetten vanwege het bijzondere karakter van dit tv-programma voorlopig alleen via SBS6 aan te bieden en niet via KIJK.nl", aldus een woordvoerder.

Nick en Simon

Toch is er voor alle kijkers geen reden tot paniek. Zowel het eerste seizoen als de lopende tweede reeks zijn namelijk wel terug te zien via NLZIET. Vrijwel direct na de uitzending op tv staat de aflevering op deze streamingdienst. Zo hoef je dus niets te missen van de bijzondere duetten. 

Komende zaterdag is het de beurt aan o.a. Ben Cramer, rapper Donnie, Frans Duijts, Marlijn Weerdenburg en René van Kooten.

NLZIET

Nog niet bekend met NLZIET? NLZIET is een online tv-dienst waar je alle programma’s van NPO, SBS en RTL kunt zien. Je kunt de programma’s er voor een klein bedrag niet alleen live kijken, maar ook terugkijken en vooruitkijken. De eerste maand is de dienst nu gratis uit te proberen.

Meer over NLZIET lees je hier. Je vindt daar ook de top 10 met meest bekeken programma’s bij NLZIET.

Meer over