Met staande ovaties...

OnneDi winnaar derde seizoen It Takes 2

6 mei 2018 09:11 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot YouTube
Dionne Slagter, beter bekend als OnneDi, is de winnares van het derde seizoen van It takes 2. In de finale liet ze concurrent Eva Cleven achter zich.

Dionne, zoals de vlogster eigenlijk heet, was al vanaf de start van de show een favoriet. In de finale bewees ze de sterkste stem te hebben.

Raymann & Alkemade

De finale begon met vier BN'ers, maar al snel bleek dat Jörgen Raymann en Leo Alkemade vocaal niet konden opboksen tegen OnneDi en dj Eva Cleven. Toen de heren het veld hadden geruimd, kon de échte ontknoping losbarsten. 

Ordinary people

Even leek Eva met de winst aan de haal te gaan toen de vakjury haar beloonde met drie tienen. OnneDi scoorde met haar versie van de John Legend hit Ordinary people ook drie keer een 10. Na haar lied werd ze beloond met een daverende, staande ovatie van de zaal. Daarmee was ook het uiteindelijke oordeel van de publieksjury al te voorspellen. Ze kozen met een meerderheid voor Dionne, die daarmee in het rijtje It takes 2-winnaars komt waar ook Jan Versteegh en Bibi Breijman deel van uitmaken. 

 

Hij is voor ons lieve @veenendaalmarcel ❤️

Een bericht gedeeld door Dionne Slagter (@onnedi) op

Meer over