Nieuwe namen

Ook Thomas Berge in Expeditie Robinson

18 augustus 2019 09:34 | amusement | Door Faye Heijnis

© ANP
Expeditie Robinson maakte deze week zes nieuwe deelnemers van het nieuwe seizoen bekend. Nu zijn er nóg vier BN'ers onthuld.

En daarmee komt de teller nu op achttien door RTL bevestigde survivallers die deze zomer in het diepste geheim op een eiland vertoeft hebben. 

Zanger Thomas Berge

"Het grootste avontuur van mijn leven."  

Presentatrice Kim Kötter

"Sorry dat ik jullie zo lang voor de gek heb gehouden."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

E X P E D I T I E R O B I N S O N 🦀| Lieve allemaal! Sorry dat ik jullie zo lang “voor de gek heb gehouden”. Heb veel voorbereid zodat ik 6 weken uit de running kon zijn. In het echte leven &online. Ik ben echt super super trots op mijn man en de beste papa Jaap @jakereesemusic die ons gezin zo waanzinnig draaiende heeft gehouden. Ik hou denk ik nòg meer van de kindjes dan voorheen nu ik ze zolang heb gemist. Zij hebben alleen maar leuke dingen gedaan met hun papa, familie & oppas & natuurlijk op school. Ze hebben me daardoor vast niet zo gemist. Dank aan iedereen die daarbij zo heeft geholpen! Uiteraard moest ik er lang over nadenken om mee te doen. Mijn consultatiebureau heeft me hier top in begeleid. Ik wilde sowieso niet dat onze kids hier ooit last van zouden krijgen dat mama zo lang weg zou zijn. Ik denk zelfs dat ze een bewustere en leukere mama terug hebben gekregen. Ik heb zoveel geleerd! #boysmom| Veel dank aan -@madebyjips -mijn mediameisje, Jip heeft de online Kim gespeeld. En dat heeft ze fantastisch gedaan. @monicavanee en @selenavisser hebben echt kei keihard geknald met @missnederland (ik was van de aardbodem in de drukste periode van Miss NL, fantastisch) en @celine.flores met @missuniversegermany. Jaap heeft mij gespeeld op de mail en Whatsapp. Ik geloof dat ik nog nooit zoveel boekingen binnen heb gekregen. Haha Jaap je moet mijn manager worden. @vitalitycontrol die in het complot zaten. Zij hebben mij helemaal klaargestoomd, fysiek en qua mindset. Dag en nacht! Geweldig!! Clemens die mij echte survival skills heeft aangeleerd en Jordie, de chef-kok van @kotterseafood, heeft mij allerlei tips gegeven wat ik variërend kon koken met dat kleine beetje wat we op een onbewoond eiland konden vinden. Mega bedankt RTL en @zodiaknl dat jullie mij deze kans hebben gegeven. Het was zo’n bijzondere intense mega ervaring. Heb zooo genoten. Crew, al hebben jullie ons psychologisch genegeerd, het programma met jullie maken was een feest, wat een enorme productie!!! Zoveeeeel mensen! @nicolettekluijver_ @kajstypetjes jullie zijn een top duo! Dank voor alle meelevende knipoogjes! En heeel veel liefde voor alle 19 mede-kandidaten! Voor altijd in mijn 💗

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter) op

Coureur Tim Coronel

"Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen."

Rapper Akwasi

"Why did the lion get lost in the jungle? 'Cause the jungle is massive."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

why did the lion get lost in the jungle? CUZ JUNGLE IS MASSIVE. ✊🏿 @expeditierobinson_rtl op @rtl4. #blackstar #expeditierobinson

Een bericht gedeeld door AKWASI | ANTONKAREL 🇬🇭 (@akwasion) op

Rob Geus 

Eerder werd bekendgemaakt dat onder anderen radio-dj Frank van der Lende, presentator Rob Geus, YouTubers Dionne Slagter en Kalvijn en oud-Dolly Dot Anita Heilker meedoen aan het survivalprogramma.

Expeditie Robinson is vanaf 1 september om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer over