Songfestivalcollega's

Ook Waylon is fan van Duncan Laurence

De hele wereld houdt van Duncan Laurence. De zanger presenteerde donderdagavond zijn songfestivallied bij DWDD en iedereen is enthousiast. Zelfs Waylon.

Waylon heeft zich bewezen als een man die zegt waar het op staat, dus zijn onverminderd lyrische reactie zegt best veel. Hij is natuurlijk niet de enige, want bijna iedereen is positief over Duncans song. Hij staat zelfs tweede in de peilingen! Mooi dat een normaal zo verdeeld land dan toch ineens een mening deelt. Over het songfestival nog wel. 

Waylon

"Geweldig toch", zegt Waylon tegen RTL Boulevard. Hij stond vorig jaar zelf nog op het songfestivalpodium. "Je kunt niets anders zeggen. Het ziet er geweldig goed uit, goede clip. En ik vind het ook heel tof dat ze iemand sturen die we nog niet kennen, dat is ook voor Nederland wel eens prettig. Dan hebben we niet dat eeuwige gezeur en gedoe."

Duncan Laurence

Duncan zelf is overdonderd door de positieve reacties. Dat vertelt hij aan het ANP. "Ik vind het te gek dat ik deze kans krijg en nu wordt het heel goed ontvangen door het Nederlandse publiek. Daar ben ik heel blij om."

Meer over:

Reageren