En Help, mijn man is klusser

Nieuwe De slechtste chauffeur van Nederland in januari op tv

30 December 2019 14:19 | amusement | Door Faye Heijnis

© ANP
Goed nieuws voor fans van De slechtste chauffeur van Nederland en Help, mijn man is klusser: RTL trapt 2020 af met gloednieuwe afleveringen van die twee programma's.

Allebei met een paar leuke aanpassingen.

Nieuwe opdrachten

Zoals ieder seizoen, zoekt John Williams ook in dit zesde seizoen van De slechtste chauffeur van Nederland naar de grootste brokkenpiloot, samen met Tim en Tom Coronel en Patricia Nijman. Maar dit keer krijgen de chauffeurs nieuwe opdrachten voor hun kiezen. Als met een caravan achter de auto manoeuvreren, een defecte auto slepen en de puzzeltocht 'Hollands dijkje', waarin allerlei dagelijkse verkeerssituaties worden nagebootst. 

Vrouwen helpen meer mee dan ooit

Ook het recept voor de dertiende reeks van Help, mijn man is klusser blijft hetzelfde: John Williams schiet met zijn klusteam radeloze trouwens te hulp, om hun man tot de orde te roepen. Maar dit keer helpen de vrouwen meer dan ooit mee tijdens de intensieve kluswerk. "Zij helpen mee waar ze kunnen, tot het moment dat de verbouwing te zichtbaar wordt en de verrassing dreigt te verdwijnen", zo omschrijft RTL. Maar niet alle mannen zitten op klushulp van hun vrouw te wachten... 

De slechtste chauffeur van Nederland is vanaf maandag 6 januari om 20.30 uur te zien op RTL 5. Help, mijn man is klusser is vanaf woensdag 8 januari om 20.30 uur te zien op RTL 4. 

 

Meer over