In Thailand

Opnames nieuw seizoen Ewout in volle gang

13 juni 2024 11:04 | amusement | Door Tessa Kok

© Tom Cornelissen/RTL
Ewout Genemans keert later dit jaar terug met een nieuw seizoen van Ewout. Dat heeft de programmamaker bevestigd met een post op Instagram.

Opnames in volle gang

Ewout Genemans is momenteel in Thailand voor opnames van het nieuwe seizoen. Dat deelt hij donderdagochtend op Instagram. ''We zijn in een heel bijzondere verslavingskliniek waar eeuwenoude rituelen, inclusief dagelijks overgeven om van gifstoffen af te komen worden gebruikt om verslaafden te behandelen. Ook Nederlanders.'', schrijft hij bij zijn bericht. ''Toch voelt het soms meer als een gevangenis dan een kliniek; als je weg wilt, leggen ze je hier letterlijk aan de ketting.''

Nieuw seizoen

Ewout is een reportageserie waarin presentator Ewout Genemans afleveringen maakt over onderwerpen die hem persoonlijk intrigeren. Hiervoor reist hij de hele wereld over. Eerder heeft Genemans al laten weten dat hij in Amerika was voor opnames. Vandaag deelt hij dat hij voor de nieuwe reeks ook in Thailand aan het filmen is.

De programmamaker bevestigt met zijn bericht op Instagram dat kijkers het nieuwe seizoen van Ewout later dit jaar kunnen verwachten. Eerder kondigde hij aan dat het programma vanaf augustus op RTL 5 en Videoland te zien is. De officiële startdatum is nog niet bekend.

Meer over