Bezig met montage...

Opnames tweede seizoen Chantal Komt Werken afgerond

20 Maart 2020 11:58 | amusement | Door Jef Willemsen

© Nick van Ormondt
Door het coronavirus ligt de productie van veel tv-programma's noodgedwongen stil. Chantal Janzen heeft echter de opnames van het nieuwe seizoen Chantal komt werken nét op tijd afgerond.

De invloed van het coronavirus wordt spoedig merkbaar op de beeldbuis. Grote studioshows en andere programma's met publiek worden niet meer opgenomen, waardoor een gebrek aan nieuwe content dreigt.

Paul de Leeuw

Chantal Janzen hoeft zich niet te vervelen, zo onthulde ze op Instagram in een videogesprek met Paul de Leeuw: "Ik had net op tijd mijn opnames klaar voor het tweede seizoen Chantal komt werken en zit de montage te bekijken." De Leeuw merkt daarna gekscherend op: "Je bent de enige die nog wel geld verdient met z'n vak".

Eurovisie Songfestival

Wel heeft Chantal in mei het een stuk rustiger nu het Eurovisie Songfestival is afgelast vanwege het coronavirus. Paul wilde van haar weten wanneer ze wist dat het liedjesfestijn niet door zou gaan en Chantal gaf toe dat ze afgelopen maandag al onofficieel van de organisatie had vernomen dat de boel een jaar werd uitgesteld. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Met onze @chantaljanzen.official Chantal!

Een bericht gedeeld door paul de leeuw (@pauldeleeuw) op

Meer over