Geheimen

Oud-deelnemer Marit deelt inside info over Love Island

13 januari 2022 17:01 | amusement | Door Merlin Everts

© Screenshot Youtube Marit Beets
Marit Beets, het model dat in seizoen twee van Love Island meedeed, heeft op TikTok  ‘inside information’ gedeeld over het programma. "Je moet zeggen: we hebben nú een poolparty, terwijl het al een uur geleden is."
Marit deed niet lang mee aan het programma, slechts vier dagen, maar toch kan ze over die korte tijd al flink wat geheimen verklappen. "Ik kan je vertellen, er is daar een hoop gebeurd in vrij korte tijd.” Ze deelt haar kennis in een reeks TikTok-video's.

Geheimen

Marit vertelt in haar post onder andere over het krijgen van berichtjes. "Het berichtje komt eigenlijk niet binnen. Het leuke was dat we helemaal geen internetverbinding hadden. Of überhaupt verbinding. En dan zul je je afvragen: hoe kregen jullie dan het berichtje? Nou de productie typt gewoon een berichtje in en geeft het aan een random persoon. En dan wordt er van ons verwacht dat wij als een stelletje psychopaten roepen 'Oh mijn god, berichtje!'." 

Overgeven

Het Volendamse model blikt in haar video’s ook terug op fragmenten van Love Island, waarin ze onder andere vertelt dat een van de andere deelnemers moest overgeven tijdens een van de spelletjes. Het betreft het spel waarbij de kandidaten voedsel met hun mond over moeten brengen naar de volgende kandidaat. "Zij trok dit gewoon niet...alleen dat is niet uitgezonden."

Wordt vervolgd

Ze sluit haar berichtje af met het feit dat er in de avond niet gefilmd werd bij Casa Amor. “We hadden maar drie cameramannen en geen vaste camera, dus je begrijpt dat er ‘s avonds niet gefilmd werd. Daar later meer over...” Voor meer onthullingen over Love Island zullen de fans dus moeten wachten tot Marit een deel drie van haar TikTok-filmpjes deelt.

@maritbeets Reply to @anouk__7 PART 2!!! Shall we do a part 3?😳 #loveisland #loveislandnlbe #loveislandvlaanderen #loveislandnederland #fy ♬ original sound - Marit Beets

Meer over