Patty Brard wil Utopia in om ze daar eens een lesje te leren

Patty Brard is het zat om steeds tegen de televisie te schreeuwen, ze wil Utopia in om de Utopianen te vertellen dat ze helemaal verkeerd bezig zijn.

In een open brief op de site van Show Vandaag uit de presentatrice haar ongenoegen: “Als ik naar jullie kijk valt het mij zo op dat het veel te vaak over de kleine dingen in het leven gaat. Ik vraag mij af of jullie je eigenlijk wel realiseren wat voor enorme kans dit programma voor jullie allemaal kan zijn.”

Ik wil naar Utopia

Gefrustreerde Patty denkt dat de brief alleen niet genoeg is om de Utopianen te overtuigen van hun foute levenswijze: “Durven jullie een confrontatie met de werkelijkheid aan? Mag ik het gevoel dat heel Utopia-kijkend Nederland regelmatig heeft aan jullie persoonlijk overbrengen? Nodig mij dan uit en laat mij in een persoonlijk gesprek met jullie jullie allemaal de stem van Nederland laten horen.”

Confronterend

In een paar woorden vertelt La Brard vervolgens ook nog even hoe ze precies in elkaar steekt: “Dat gesprek is op zijn Patty’s: Direct. Confronterend. Eerlijk. En met een hart van goud.”

Reality

De diva heeft al heel wat ervaring met realityprogramma’s. In 2001 presenteerde ze Big Brother en met Patty’s Posse en Pat’s life gunde ze heel Nederland een kijkje in haar leven.

Ondertussen in Utopia: Paul verlaat Utopia twee weken omdat hij ziek is.

Reageren